Pelletkachel Zelf installeren?

Het is vrij eenvoudig om een kachel + rookkanaal zelf te installeren. Door dat de materialen van hoge kwaliteit zijn is het niks meer en niks minder dan de buizen simpelweg in elkaar te schuiven.

Afhankelijk van het soort installatie bent u maar weinig gereedschap nodig.

  • een boormachine
  • een schroefendraaier
  • inbussleutel
  • ladder

let op voor het boren van gaten in uw gevel of plafond kunt u een boor huren bij de bouwmarkt of iemand inhuren die dit voor u kan doen.

Pelletkachel Laten installeren?

Liever laten installeren? U kunt natuurlijk ook gewoon alles laten doen, zo kunt u via uw lokale installatie bedrijf het rookkanaal laten aanleggen en kunt u rustig van een afstandje toekijken.

Ook kunt u bij Budgetstove.nl terecht voor installatie, neem dan contact op via het aanvraag formulier zodat wij u een passende offerte kunnen uitbrengen.

Airco zelf installeren?

Voor het installeren van één van onze airco systemen geld het zelfde als voor onze pelletkachels. Het is vrij eenvoudig om de airco systemen zelf te installeren vooral de monoblock systemen.

Bij het installeren van de split unit airco’s moeten ook leidingen worden aangelegd en worden afgevuld door een stek gecertificeerd monteur.

Airco laten installeren

Uw monoblcok airco laten installeren? klik hier

Uw split unit airco laten installeren via Budgetstove.nl? Dat is alleen mogelijk in overleg. Wij gaan dan voor u kijken of we een lokale installateur bij u in de buurt kunnen vinden die voor u de units kan plaatsen en afvullen